Nieuws

Handige links
Inloggen

Agenda
1-4 
KNHB cursus coachen
1-4 
Bestuursvergadering
7-4 
(Vervallen) Strateg
15-4 
(Vervallen); KNHB cu
15-4 
Jeugdbestuursvergade
17-4 
A-B Diner
18-4 
(Vervallen) Hollands
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Van de voorzitter
14-1-2020  | 
Beste leden,

Het nieuwe jaar is al weer een aantal weken oud, de zaalcompetitie weer in volle gang. Ondertussen gaan de mixed-, trim- en walkinghockey gewoon door. Voor wie meer bewegen als voornemen heeft, een prachtige mogelijkheid. Vanaf maart gaan we op scholen hockey-clinics geven. Hoe mooi is dat?

Het is eigenlijk altijd een grote uitdaging om vrijwilligers te vinden. Ook nu staan er op de vacaturepagina meer dan tien vacatures open. Om er voor te zorgen dat onze mooie vereniging kan blijven bestaan, is het nodig om het vrijwilligersbeleid aan te passen en anders te benaderen. We zijn daar met ondersteuning van de hockeybond mee gestart. Meedenken kan nog steeds en ook het aanmelden als vrijwilliger is altijd mogelijk. Stuur nu een mail naar [email protected].

Op 16 februari vindt de huldiging van de zaalkampioenen plaats. Reserveer die datum alvast in je agenda. Iedereen is welkom.

Omdat we het belangrijk vinden dat commissies een vast aanspreekpunt hebben in het bestuur, hebben we met ingang van dit jaar de portefeuilles en functies binnen het bestuur gewijzigd. Ook hebben we het aantal bestuursleden uitgebreid naar zeven om zo meer aandacht naar de portefeuilles uit te laten gaan. We zoeken een bestuurslid communicatie & evenementen en een bestuurslid accommodatie, bijvoorkeur vrouwelijke, bestuursleden. Interesse? Stuur een mail naar [email protected].

Tot slot is de nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken. Ook hebben we het de naam "De klapstokā€ teruggegeven, verwijzend naar het clubblad van voor het digitale tijdperk.

Theo Eigenberg
Voorzitter HV Dorsteti

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor

Sponsoren