Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
16-7 
Oefenwedstrijd HVL2
28-8 
(Vervallen) Internat
28-8 
Jeugdbestuursvergade
29-8 
Starters- en vrijwil
2-9 
Bestuursvergadering
11-9 
Algemene ledenvergad
16-9 
Jeugdbestuursvergade
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Van de voorzitter: Kerstgroet en meer...
15-12-2019  | 
Gisteren was ik bij de jaarlijkse Dorsteti kerstborrel. Al jaren een gezellige bijeenkomst met een gulle loterij. Daar mocht ik Egon Nieskens als lid van verdienste benoemen en Jan Donselaar als steunpilaar. Beiden gefeliciteerd, jullie hebben dat meer dan verdiend.

Mooi vind ik dat, vrijwilligers extra waarderen voor hun vele jaren van grote inzet en betrokkenheid, maar ook moeilijk. Er zijn namelijk nog een aantal vrijwilligers die ik graag extra waardering zou willen geven. Om de juiste keuze te maken in benoemingen, heeft het bestuur een nieuw protocol voor benoemingen vastgesteld. Hopelijk gaat dat helpen bij het maken van de juiste keuze.

Zo'n kerstborrel is ook altijd een mooi moment om de sportieve prestaties door te nemen. Mijn indruk is dat de meeste teams die vorig seizoen zijn gepromoveerd, het wat moeilijker hebben. Dat is ook logisch; hockeyen in een hogere klasse is net een beetje sneller en wat technischer. Dat past bij wat we willen, een beetje meer hockey. Dus blijf gaan en leer ervan, vooral als team.

Voor nu wil ik, ook namens het bestuur, alle spelers en vrijwilligers bedanken voor hun inzet en betrokkenheid in het afgelopen jaar. Maar zeker ook onze sponsoren voor hun bijdrage. We wensen jullie fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling.

Met feestelijke kerstgroet,

Theo Eigenberg
Voorzitter Dorsteti terug naar vorige scherm
HoofdsponsorSponsoren