Nieuws

Handige links
Inloggen

Agenda
26-5 
BBQ JF1
27-5 
Basisopleiding KNHB
1-6 
Toernooi B-teams
4-6 
overleg teamindeling
5-6 
Algemeen Vergadering
6-6 
Voel jij je lekker t
9-6 
Vrienden Toernooi 20
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Dorsteti regels A+ feest
11-3-2019  | 

Beste A jeugdleden (en beste ouders/verzorgers van A jeugdleden),

 

Zaterdag 16 maart organiseert het jeugdbestuur een (ex)A+ feest nieuwe stijl.  

 

Bij deze sturen wij alle A leden en hun ouders wederom de 10 Dorsteti regels omtrent jeugdfeesten met de bedoeling het risico op problemen te minimaliseren. 

Het bestuur zal toezien op de naleving van de Dorsteti regels. De burgemeester, als hoofd van de politie, zorgt voor actieve handhaving van de wetgeving. 

 

Bij verdenking van indrinken zal het door Dorsteti ingehuurde beveiligingsbedrijf een alcoholblaastest afnemen bij het naar binnen gaan van het clubhuis. Tevens kan er selectief gefouilleerd worden door een beveiliger of(vrouwelijke) commissie/bestuurslid om te voorkomen dat ongeoorloofde zaken mee naar binnen worden genomen.

 

De barbezetting bestaat wederom uit ouders van Dorsteti, merendeels met ruime ervaring met eerdere jeugdfeesten. Tijdens het feest wordt zowel door de ouders achter de bar als door de beveiligers in het clubhuis gecontroleerd op alcoholgebruik onder de 18 jaar. 

 

Mochten zich tijdens het feest ongeregeldheden voordoen waarbij jij betrokken bent, dan is het mogelijk dat wij jou verwijderen. Het bestuur kan in de periode na het feest jou dan oproepen voor een evaluatie en een sanctie opleggen. Opgelopen schade aan het clubhuis of aan goederen zal worden verhaald aan de dader. 

 

Wij vertrouwen erop dat je bovenstaande en de regels ter harte neemt en wensen jou en de oud A jeugdleden een heel leuk feest!

 

Het bestuur

 

10 RICHTLIJNEN VOOR HET (EX)A+FEEST BIJ DORSTETI


1. Toegang: Uitsluitend voor bezoekers niet ouder dan 22 jaar. 

2. Entree: Kaarten zijn verkrijgbaar bij voorverkoop op naam genummerd ter controle. Entree op vertoon van geldig ID. Doorverkoop is verboden. 

3. Verlies: Bij verlies moet de entreeprijs nogmaals worden voldaan. Geen kaartverkoop aan de deur. 

4. Openingstijd deur: 20.30 tot 21.00 uur. We houden daarna de deur en hek dicht uit veiligheid voor de feestgangers. Kom dus op tijd. Einde feest 01.00 uur. 

5. Introducés: Introducé gaat altijd samen met het Dorsteti (ex)A lid dat introduceert naar binnen. Bij wangedrag van een introducé zal het introducerend Dorsteti (ex)A lid worden aangesproken. Indien de introducé verzocht wordt te vertrekken, gaat het Dorsteti (ex)A lid mee. Doorverkoop van intro-kaarten is niet toegestaan en aangebrachte wijzigingen op het kaartje maken het ongeldig. 

6. Alcohol: Wie dronken aankomt, laten we niet binnen. Ouders van dronken bezoekers worden gebeld om ze op te halen! Bij aankomst kan eventueel een blaastest afgenomen worden. Ook tijdens het feest kunnen aanwezigen gevraagd worden om te blazen. Alcoholhoudende dranken worden verstrekt tot een half uur voor het einde feest.

7. Polsbandjes (voor leden van 18 jaar en ouder) moeten zichtbaar gedragen worden. Alcohol wordt niet verstrekt aan bezoekers onder de 18 jaar. Wordt je toch met alcohol gesnapt dan volgt verwijdering. Voor bezoekers boven de 18 geldt, zoals altijd, dat je oppast niet meer te drinken dan verantwoord voor je is. Vergeet niet dat je weer op de fiets naar huis moet. 

8. Ongeoorloofde zaken: Op verzoek dien je ter controle je tas open te maken of je jas uit te trekken. Hiermee willen we voorkomen dat er ongeoorloofde zaken naar het feest meegenomen worden. 

9. Veiligheid: Het feest vindt in het clubhuis plaats. Het is niet toegestaan op de velden of elders op het terrein te verblijven. Er is een professionele beveiligingsdienst aanwezig ondersteund door vrijwilligers. Volg hun aanwijzingen direct op en draag zorg voor het clubhuis. Houd het heel en netjes, het is van ons allemaal.

10 Vertrek: We adviseren jullie om in groepjes te fietsen. Dit voor jullie eigen veiligheid! 

Veel plezier! 


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor


Sponsoren