Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
19-4 
wedstrijden sevens
20-4 
Persoonlijk feest le
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Herstel / Conditie / Kracht / Warming up
2-4-2018  | 

Bij Dorsteti is er de mogelijkheid om  herstel, conditie en specifieke krachttraining te krijgen.

 

Hersteltraining.

Dit zijn personal trainingen waarbij de sporter na een blessure gericht traint om zo snel mogelijk weer te kunnen deelnemen met de groepstraining. Deze trainingen starten soms binnen echter op het veld zullen de meeste trainingen plaatsvinden.

Deze trainingen zijn bedoeld om spelers die geblesseerd zijn geweest gedoseerd terug te brengen naar het oude niveau of beter waardoor de kans op een terugkerende of andere blessure klein is.

 

Conditietraining.

Er is de mogelijkheid om een conditietraining te laten verzorgen maar ook kunnen trainers terecht voor adviezen. Voor de verschillende conditievormen zijn er normen voor alle leeftijden die minimaal gehaald moeten worden.

 

Krachttraining.

Dit zijn personal trainingen die binnen worden gegeven. De oefeningen zijn specifiek voor een hockeyer waarbij de zwaarte wordt afgestemd op de speler.

 

Warming up.

Ten behoeve van de blessure preventie is het belangrijk om een warming up te geven waarin specifieke oefeningen worden uitgevoerd. Deze warming up wijkt af van de standaard welke nog steeds (te) vaak wordt gegeven. Voor Dorsteti is er een warming up gemaakt die per maand wijzigt. Deze schema’s  kunt u vinden op de Dorsteti site onder hockey/warming-up schema’s. De filmpjes en uitleg van de oefeningen staan op www.warming-up.nl.

 

Voor meer informatie en het aanvragen van bovenstaande trainingen kunt u terecht bij:


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren