Home

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
7-10 
Bestuursvergadering
10-10 
Oefenwedstrijd MD3 -
10-10 
Oefenwedstrijd MB2 t
14-10 
vriendjes en vriendi
21-10 
Jeugdbestuursvergade
31-10 
Dorsteti Oktoberfest
2-11 
ALV RTC Duurstede
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

25-9-2020 | 
HV Dorsteti heeft voor leden en gasten een Corona protocol opgesteld in de vorm van een flyer. Deze flyer is hieronder opgenomen maar kan ook worden gedownload. Zie bijlage onder aan dit bericht. 
Lees meer >>


Bijlage: Corona Flyer 1.24.pdf

Reageer ( reacties)

Nieuwsafbeelding

24-9-2020 | 
Dit jaar doen ook wij weer mee aan de Grote Clubactie! Het doel is dit jaar een prachtige buiten watertap. Hiermee kan in één keer een krat met alle bidons voor het team worden gevuld.
Lees meer >>
14-9-2020 | 
Helaas heeft de arbitragecommissie aangegeven te willen stoppen.
Met heel veel plezier hebben zij als team vele jaren een deel van hun vrije tijd in de organisatie van de arbitrage gestopt maar nu is het tijd voor een nieuwe, frisse commissie!
Lees meer >>
11-9-2020 | 
Met spoed zoeken wij een enthousiaste lijncoördinator voor onze Dames (Jong) teams
Algemeen  De lijnco√∂rdinatoren zorgen voor de organisatie van de verschillende teams en dragen bij aan het beleid van de vereniging. De lijnco√∂rdinatoren zijn het aanspreekpunt voor de teams, ouders, coaches en managers binnen de
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

3-9-2020 | 
Voor wie hem nog niet gevonden heeft: onze vernieuwde Webshop staat klaar op onze site!
Als je naar www.dorsteti.nl gaat, vind je aan de linkerkant een blauwe balk met daarin WEBSHOP. Als je hier op klikt kom je in onze webshop.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

2-9-2020 | 
Niet alle hockeyverenigingen hebben dezelfde Coronamaatregelen getroffen. De KNHB laat dit verschil in stand ivm regionale verschillen in besmettingen en lokale regels. Wel vraagt de KNHB aan alle verenigingen om duidelijk zichtbaar de Coronaprotocollen te publiceren op de website en vraagt aan alle leden om zich aan het protocol te houden van de
Lees meer >>

Reageer ( reacties)

Nieuwsafbeelding

30-8-2020 | 
Om alle taken binnen de vereniging gedaan te krijgen, gaan we vanaf dit seizoen meer taken toewijzen aan een team, de leden en/of hun ouders. Op die manier willen we de vrijwilligers meer ontlasten en het aantal taken van de commissies terugdringen. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

20-8-2020 | 
De KNHB heeft het vernieuwde spelreglement Veldhockey op hun site gepubliceerd. Per 1 augustus 2020 zijn een aantal spelregelwijzigingen doorgevoerd. Bekijk hieronder wat de wijzigingen vanaf dit seizoen precies zijn, zodat je goed voorbereid start aan het nieuwe seizoen!
Lees meer >>
Hoofdsponsor

Sponsoren