Home

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
23-5 
Vriendentoernooi 202
11-12 
Kerstloterij / borre
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
18-1-2021 | 
Waar ben je? Enthousiaste lijncoördinator voor onze Dames en Dames Jong teams
 
In het algemeen;
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

16-1-2021 | 
Reminder Clinic zaterdag 23 januari
Wellicht heb je de uitnodiging langs zien komen maar twijfelde je of je mee zou doen. Geef je nu op want het wordt superleuk!

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

12-1-2021 | 
Ieder spelend lid vanaf 16 jaar moet zijn/haar scheidsrechterskaart gehaald hebben. In de afgelopen maanden hebben 30 spelende leden de digitale opleiding tot clubscheidsrechter doorlopen. Op 7 januari hebben 28 van hen het examen succesvol afgerond. Een mooie prestatie, gefeliciteerd!
Lees meer >>

Reageer ( reacties)

Nieuwsafbeelding

9-1-2021 | 
De ultieme hockeystart van het nieuwe jaar met De Ridder Hockey!
Back To Hockey Clinic
 
Op Zaterdag 23 januari komt de Ridder Hockey naar onze club voor twee hoogwaardige clinics als ideale start van het op het nieuwe jaar! 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

23-12-2020 | 
En weer is er bijna een jaar voorbij. De kerstdagen en jaarwisseling staan voor de deur. Voorstaande zin klinkt als een cliché, maar dat was het het afgelopen jaar zeker niet; alles ging anders of zelfs niet zoals voorgaande jaren. Vanaf maart werd ons leven beheerst door het Covid-19 virus en resulteerde in een stortvloed aan beperkende
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

18-12-2020 | 
Inmiddels heeft koning winter zijn intrede gedaan en waar we in het verleden de warmte van de hal konden opzoeken, is dat dit jaar helaas niet mogelijk. Wel mogen we gelukkig nog op het veld trainen en voor de jeugd nog wat activiteiten organiseren.
Lees meer >>
Hoofdsponsor

Sponsoren