Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Irene Bult stelt zich voor (hoofd TC)
17-9-2014  | 

Beste leden,

Mijn naam is Irene Bult. Veel mensen bij Dorsteti kennen me wel, aangezien ik sinds 2006 actief ben in diverse functies en bij het organiseren van allerlei activiteiten. Zelf speel ik hockey op maandagavond bij de trimdames en ook mijn kinderen, Jasper en Floor, spelen in de jongens B en de meisjes C. In het weekend ben ik dan ook vaak langs de lijn te vinden. 
Ik heb allerlei activiteiten georganiseerd voor Jongste Jeugd en C/D jeugd, zoals gamemiddagen, clinics, ouder-kind trainingen, filmavonden, lustrum 2009, schoolhockey 2010 en 2011, paas- en zaaltoernooien. 
Zes jaar geleden ben ik wedstrijdsecretaris geworden van de 11-tallen en sinds vorig jaar ben ik ook zaalcommissaris. Vanuit de rol van wedstrijdsecretaris ben ik in de Technische Commissie gerold, eerst 2 jaar als lijncoördinator van de jongens teams (2010-2012) en daarna als hoofd TC, als rechterhand van Ron de Waal die sinds 2012 voorzitter van de TC is geweest en lid was van het bestuur. Ik ga de functie van Ron nu overnemen, zodat hockeytechnische zaken ook in het bestuur vertegenwoordigd blijven. 
Ik wens iedereen een mooi hockeyjaar toe en veel hockeyplezier, in het veld of langs de lijn! Heb je een vraag of een idee voor de TC, laat het mij dan gerust weten ([email protected]).

Irene

terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren