Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
20-4 
Persoonlijk feest le
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
26-8 
Knotshockey toernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Even voorstellen: Pieter Barte
25-7-2014  | 

Herstel en Fitheidstrainingen seizoen 2014 – 2015

Vorig seizoen hebben we een start gemaakt met specifieke trainingen op het gebied van looptechniek, coördinatie en conditie. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van individuele hersteltraining.

Hierbij is opgevallen dat dit voor spelers, coördinatoren, coaches en trainers andere trainingen zijn dan ze gewend waren en daarom hadden we ook o.a. het doel om kennis over te dragen naar de trainers zodat zij met de reguliere trainingen hier een vervolg aan kunnen geven. Dit is maar gedeeltelijk gelukt omdat de trainingen op een ander tijdstip waren en de trainers daardoor niet altijd aanwezig waren.

Tevens is er vanuit de Technische Commissie verzocht om aandacht te geven aan de conditie opbouw tijdens de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Daarom is er gekozen voor een andere aanpak nl.:

1.Op woensdag 9 juli is er op het veld uitleg geweest aan de trainers over een 4 wekelijkse opbouw van de conditietraining in de voorbereiding.

Deze uitleg is terug te vinden op de site: http://pieterbarte.webnode.nl/ onder de tabbladen Dorsteti en Oefeningen. Wanneer hierover vragen zijn kunnen jullie hiervoor Pieter benaderen. Het is de bedoeling dat alle teams vanaf de D jeugd t/m de A dit programma volgen om zo goed mogelijk voorbereid aan het nieuwe seizoen te beginnen.

2.Vanaf de start van de trainingen op 18 augustus zal Pieter regelmatig op de velden aanwezig en daar waar nodig tips en aanwijzingen geven.

3.In september starten we met het geven van specifieke trainingen. Dit zal dan gebeuren tijdens de reguliere trainingen conform het onderstaande schema voor de selectie teams. De MD1 is vanwege de trainingsdag/tijd hierin nog niet opgenomen. Pieter zal de week vooraf per mail de trainers een herinnering sturen waarbij hij ook zal aangeven welk gedeelte van de training hij zal gebruiken en wat hij zal gaan trainen. Ook kan de trainer zijn specifieke wensen kenbaar maken zodat daarmee rekeningen gehouden kan worden.

donderdag 4-9

19 uur

JB1

20.30 uur

JA1

donderdag 11-9

18 uur

JB2

19 uur

JC1

donderdag 18-9

18 uur

MA1

19 uur

MA2

donderdag 25-9

18 uur

MC2

 

 

woensdag 1-10

17.30 uur

JD1

18 uur

JD2

woensdag 8-10

20.30 uur

D1

maandag 13-10

17.30 uur

MD2

19 uur

MC1

donderdag 23-10

18 uur

MB1

19 uur

MB2

 

ALLE teams die niet ingedeeld zijn en wel fitheidstraining willen krijgen, kunnen contact opnemen met Pieter en de lijncoördinator. Deze teams zullen dan alsnog ingedeeld worden.

4.In oktober zal er met de Technische Commissie een evaluatie plaatsvinden.

5.Tevens is er weer de mogelijkheid om individuele hersteltrainingen te krijgen. Deze kunnen bij Pieter aangemeld en zullen in overleg gepland worden.

De contactgegevens van Pieter zijn te vinden op http://pieterbarte.webnode.nl/

 


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren