Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
20-4 
Persoonlijk feest le
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
26-8 
Knotshockey toernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Rabobank Schoolhockeytoernooi 2014
22-6-2014  | 

 

Rabobank Schoolhockeytoernooi 2014

Door: Karin Toering

Hockeyvereniging Dorsteti organiseerde afgelopen zaterdag 21 juni het jaarlijkse Rabobank Schoolhockeytoernooi 2014. In totaal hebben er van 9 verschillende scholen – ook uit Cothen en Rijswijk - 56 teams en bijna 400 kinderen gestreden om de eer voor de school. Maar belangrijker was dat alle kinderen met heel veel plezier een sportieve ochtend en middag met elkaar hebben gehad. Door de enorme opkomst kunnen we concluderen dat Wijk bij Duurstede en omstreken veel sportieve jeugd heeft.

Voor de kinderen uit groep 3 ging de overwinning dit jaar naar De Wegwijzer. De Horn heeft bewezen dit jaar wederom sterk vertegenwoordigd te zijn in het hockey en behaalde de winst voor de groepen 4, 6 en 7. Voor ’t Baken namen de leerlingen uit groep 5 de eerste prijs mee naar terug school. In groep 8 behaalde het team van de Windroos de eerste plaats. Maar natuurlijk werden alle kinderen met een prachtige medaille beloond voor hun geleverde sportprestaties.

Van elk team werd er een echte teamfoto gemaakt. Daarnaast hebben we gedurende de hele dag ook leuke foto’s van de actie en gezelligheid gemaakt. Deze foto’s zijn op een openbare map te bekijken: http://www.mijnalbum.nl/Album=M3RA3VUQ#TM4GDQ4T

Van alle aanwezige kinderen was ruim 70% niet lid van een hockeyvereniging. Het toernooi heeft dus veel kinderen laten kennismaken met hockey als gezellige teamsport, waardoor op de dag zelf zich al enkele nieuwe leden zich hebben aangemeld voor het nieuwe seizoen. Meer leden zijn van harte welkom bij Dorsteti!


 


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren