Nieuws

Webshop

Handige links
Inloggen

Agenda
26-4 
Koningsspelen
19-5 
Vriendentoernooi
21-5 
RTC Duurstede
24-5 
Teamavond Dames 1
14-6 
seizoen afsluiting m
26-8 
Knotshockey toernooi
1-9 
Viking Jarl Toernooi
Hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Jongste Jeugd: Midwintercompetitie en vakantieperiode
14-12-2015  | 

De Jongste Jeugd (F,  6E en 8E) doet mee aan de Midwinter Competitie. Dit zijn 5 zaterdagen van 9 januari t/m 6 februari. De laatste wedstrijd van periode 2 is op 28 november. Dat betekent dat er in de tussenliggende periode geen wedstrijden zijn.

Trainingen van de Jongste Jeugd, incl. Hockeyklas en Funkey, stoppen van 16 december t/m 1 januari in verband met vakantie en kerstvieringen op school. Keeperstraining voor de Jongste Jeugd is er alleen als er wedstrijden zijn op zaterdag na de training. De laatste keeperstraining is voor periode 2 dus op vrijdag 27 november en dit start dan weer na de vakantie op een afwijkende dag, namelijk op woensdag om 17.30 uur!

In de komende periode kunnen we te maken krijgen met afgelastingen. Zie voor de afgelastingsprocedure de informatie op de site: http://dorsteti.nl/files/documenten/2014312_Interne%20afgelastingsprocedure%20Dorsteti.doc. Bij trainingen geldt: de trainer beslist, tenzij het de velden onbespeelbaar zijn, dan komt er een bericht op de site. Zie hier de regels van bespeelbaarheid kunstgrasveld, met daarin ook wat informatie over de gevoelstemperatuur: http://www.knhb.nl/clubs/verenigings-+ondersteuning/accommodatie/velden/DU11032_Velden+bespeling+van+velden+bij+vorst+en+sneeuw.aspx. We hopen natuurlijk dat het een zachte winter wordt waarin we zo lang mogelijk kunnen doorspelen.

Veel speelplezier!

De TC


terug naar vorige scherm
Hoofdsponsor









Sponsoren